Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 2 betyg
0
0
1
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Framtid

  Teknologin är supercool.
  Värmen är skön.
  Känns verkligen som den slussar ner produkten i hyn.

  Kan dock inte försvara priset på något sätt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Modernt

  Ett väldigt modernt koncept att koppla ihop denna med mobilen och göra en ansiktsbehandling hemma. Grymma och resultatinriktade effekter och känns verkligen bra mot huden. Riktigt bra present eller att unna sig själv!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Skillnad

  Vad är det för skillnad mellan denna och ufo mini?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Sheyda. Det är främst egenskaperna som skiljer, inklusive designen. Minin saknar kryo-teknologin. Kryoterapi är exklusivt utvecklad för flaggskeppsmodellen UFO och kylan hjälper till att minimera synligheten av porer samt reducerar svullnader. Du behöver inte längre förvara din hudvård i kylen, med en enkel knapptryckning kyler UFO direkt ner din hy för att fräscha upp och ge liv till huden. 😊👍
   gillar
  för att lämna en kommentar

Foreo

UFO Pearl Pink

2 Betyg
2795:-

Fler nyanser

Möt framtidens hudvård
FOREO UFO är världens mest avancerade smarta ansiktsmask, utformad för att förvandla din 20 minuter långa sheetmask-behandling till ett 90 sekunders-treat. Produkten kombinerar speciellt anpassade och aktiverade masker i mikrofiber med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic- pulseringar) och LED-ljusterapi för en hemmabehandling på professionell nivå. Värmen öppnar upp porerna, T-Sonic- pulseringar hjälper till att föra aktiva ingredienser djupare ned i huden och kryoterapin både stänger in de aktiva ingredienserna och ger fasthet till huden.

Hyper-Infusion
FOREO UFO jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. Kyla stänger istället in de aktiva ingredienserna och hjälper blodkärl att dra sig samman, vilket reducerar porsynlighet och huden upplevs mindre svullen. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.

Olikt traditionella sheet-masker erbjuder FORE UFO överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av kyla, värme och T-Sonic- pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

En helt ny innovation inom ansiktsmasker
FORE UFO når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt blomvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.